El nostres serveis

La nostra empresa té una dilatada experiència en proporcionar una àmplia gamma de serveis i solucions innovadores a clients de tots els sectors i amb pressupostos ajustats a els seus projectes.

La nostre finalitat principal es la satisfacció dels nostres clientes, oferint un servei professional i de màxima qualitat. Contem amb un equip consolidat, creatiu e innovador.  En la obsessió de poder oferir els millors serveis, ens posem al dia en diferents acabats i acabats especials.

Contem amb unes instal·lacions adequades per a qualsevol mida de projecte, amb maquinària necessària per a qualsevol acabat. Tot revisat i gestionat per una empresa aliena de riscos laborals, per poder oferir les màximes garanties.

Tots els productes acabats es lliuren en perfecte estat, passant per departament de qualitat i embalats per la seva protecció fins al lliurament.


Lacats

Lacats amb base a l'aigua. Ecològics amb certificats per protegir el medi ambient. Poliuretà i acrílics 
amb opció amb color S/M, colors Rals i NCS i diferents acabats: alta brillantor, brillant polit, semibrillant, mat.


Envernissats

Treballem amb vernissos a l'aigua, acrílics, polièsters, ignífugs, per a exterior i en diferents acabats: brillants, mats i satinats en natural i tenyits.

Acabats Especials

Alta lluentor, metal·litzats, efecte goma, pissarra, pàtina i envelliment de fusta. Restauració de mobles.